Stassart11

apero-hightea2-1.jpg
 

Als we de schoonheid van een boeket – met z’n prachtige kleuren en geuren  -  nu eens tot een heerlijk gerecht omtoveren? Borden met eten die er even mooi uitzien als weelderig geschikte bloemen. Een keuken waarin delen het uitgangspunt is, omdat er toch niets zaliger is dan samen met je tafelgenoten van veel verschillende bordjes lekkers te kunnen proeven. Met Yotam Ottolenghi als grote voorbeeld; verrassend, origineel, mooi om naar te kijken, maar ook gewoon toegankelijk. Stijlvol en toch heerlijk no-nonsense. Een plek waar iedereen zich thuis en op z’n best voelt.

 
02-08-22.jpg
02-08-17.jpg
taart-1.jpg
nieuwekaartmei-4.jpg

NIEUW: DE NAMIDDAG VAN STASSART11

High tea meets apero

Wat eerst enkel lunchrestaurant was, wordt nu ook een plek om in de namiddag te genieten. Bij Stassart11 gaan we na de lunch nog even door en doen we vanaf nu high tea. Geen scones met confituur, maar wel heerlijke huisgemaakte taarten met een cappuccino of een kopje thee of hartige, originele dips met een glas bubbels of wijn. Genieten met vrienden of familie of in een wel erg mooi kader vergaderen met klanten.

02-08-36.jpg
apero-hightea-31.jpg
magazine-interieur-food-88.jpg