stassart11

magazine-interieur-food-6.jpg

BEREIKBAARHEID VAN STASSART11

De dichtstbijzijnde publieke parkings zijn PARKING KATHEDRAAL en GROTE MARKT.

 

Als we de schoonheid van een boeket – met z’n prachtige kleuren en geuren  -  nu eens tot een heerlijk gerecht omtoveren? Borden met eten die er even mooi uitzien als weelderig geschikte bloemen. Een keuken waarin delen het uitgangspunt is, omdat er toch niets zaliger is dan samen met je tafelgenoten van veel verschillende bordjes lekkers te kunnen proeven. Met Yotam Ottolenghi als grote voorbeeld; verrassend, origineel, mooi om naar te kijken, maar ook gewoon toegankelijk. Stijlvol en toch heerlijk no-nonsense. Een plek waar iedereen zich thuis en op z’n best voelt.

 
nieuwekaartjuni-2.jpg
nieuwekaartjuni-1.jpg
 
 

Menu

Onze gerechten worden gemaakt met dagverse producten.

Iedere gast kiest een vlees- of visgerecht en daarbij wordt een scala aan warme en koude groenten geserveerd die je kan delen met je tafelgenot(o)t(en), zodat je steeds kan genieten van een uitgebalanceerd menu. Dit menu verandert regelmatig doordat voor de ingrediënten er rekening gehouden wordt met de seizoenen en beschikbaarheid.

prijzen

€32,50/pers sharing lunch: vis, vlees of vegetarisch

€38,50/pers sharing lunch: vis, vlees of vegetarisch en dips vooraf

€45/pers sharing lunch: vis, vlees of vegetarisch en dips vooraf en dessert voor elk

Dessert

taart van de dag

Businesslunch

Ben je gehaast? Selecteer je lunch en de chef kiest voor jou een vis- en of vleesgerecht, warme en koude groentegerechten.

 

 
 
magazineportret-4.jpg
 
 

Stassart11 met chef Nick Ronsse

Als we de schoonheid van een boeket, met prachtige geuren en kleuren, nu eens tot een heerlijk gerecht zouden kunnen omtoveren?

Borden met eten die er even mooi uitzien als weelderig geschikte bloemen, op een plek waar iedereen zich thuis voelt en op z’n best voelt, stijlvol en toch no-nonsense. Dit is Stassart11 met chef Nick Ronsse aan het roer. Puzzelen om unieke smaken bijeen te laten passen is het liefste wat hij doet. Researchen en experimenteren en er dan plots boenk op zitten. Geen routine, maar iedere dag creatief bezig zijn. En hoewel er best wat exotische en Midden-Oosterse smaken in de gerechten zitten serveert hij toch een heel pure en seizoensgebonden productkeuken.

Geniet mee van een keuken die geïnspireerd is door het robuuste, eerlijke van Jamie Oliver, de frisse, elegante smaken van Sergio Herman en een sausje van exotische Ottolenghi smaken over.

 

02-05-7.jpg