opendeurdagen bij DE BORGHT

Kom op 5, 6, 12 en 13 mei ruiken, voelen, proeven, genieten kortom DE BORGHT beleven op onze opendeurdagen.

Nu de zon wat vaker kom piepen is het weer tijd om die terrassen zomerklaar te maken. De potten en bloembakken van LVIV, Domani, Terraccotta d’Arte, ze staan allemaal klaar zodat je ze kan komen bekijken. We staan je bij met raad en daad om ook van jouw terras een paradijsje te maken.

 

Voor deze gelegenheid is ons restaurant Stassart11 ook telkens open op zondag. De namiddag van Stassart11 kan je op onze opendeurdagen beleven vanaf 14u30 met apero en hartige dips of koffie, thee en huisgemaakte taart.

interieur-11.jpg

13 mei is bovendien moederdag. Verwen je mama met de mooiste bloemen of een lekker geurtje voor in huis of geniet met haar van een sharing lunch bij Stassart11.

Stassart11 open op 6 en 13 Mei van 11u tot 18u - reserveer tijdig op https://wwc.resengo.com/Stassart11

Astrid Mora