Zijde, een nieuwe trend

Heb je niet de tijd of kennis om genoeg aandacht te schenken een bloemen en planten maar wil je wel je interieur opfleuren met groen en bloemen?

Dan zijn zijdebloemen- en planten voor jou de ideale oplossing! Geef je interieur toch dat groene accent zonder extra werk. De laatste jaren winnen zijdebloemen veel aan populariteit. De kwaliteit is zo goed en mooi dat ze nog nauwelijks van echt te onderscheiden zijn en bovendien gaan ze jarenlang mee.

Je vindt ze niet alleen in zachte en neutrale tinten maar ook in alle trendkleuren. 

Als bloemstuk aan het onthaal van je bedrijf, een stijlvol boeket als eyecatcher in je interieur, een stille plant die een hoekje plots veel interessanter maakt. Voor alles wat we hier vergeten op te noemen zijn zijdebloemen- en planten jouw gepaste antwoord.

Astrid Mora