Stassart11 - kom de lente al proeven!

21-02-18.jpg

De belangrijkste opgave van Stassart11 is om elke dag opnieuw kleurrijke en smaakvolle gerechten op tafel te brengen. Daarvoor gebruiken we in onze keuken kruiden, specerijen en oliesoorten afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Exotische tongstrelers zoals granaatappelmelasse, za'atar, sumak en diverse peper-en zoutmengelingen. Naast deze gebruiken we smaakbommetjes aan kruidenmengelingen en andere ingrediënten om onze gerechten op heel veel smaak te brengen.

Voeg daar dan nog de uitgepuurde kaart aan heerlijke wijnen of non-alcoholische dranken zoals frisse biologische limonades aan toe en je hebt een ideale combinatie voor een zalig ontspannende lunch.

Reserveer alvast je tafeltje via https://wwc.resengo.com/stassart11

21-02-19.jpg
Astrid Mora