"Metamorphoses" door Bart Ramakers - deel 2

ADONIS EN APHRODITE

Als tweede beeld van kunstfotograaf Bart Ramakers stellen we je graag “Adonis en Aphrodite” voor. Wie kent Adonis niet? De god van de eeuwige lente, schoonheid en verlangen. Hij werd bemind door Aphrodite, godin van de liefde, én Persephone, godin van de onderwereld.

Read More
Astrid Mora
Moederdag

Moederdag bestond reeds in de Romeinse tijd waar de godin Juno Lucina werd vereerd, de vrouw van Jupiter. Ze was de godin die moeders bijstond bij hun bevalling.

Bij dit eeuwenoude ritueel is DE BORGHT jouw actuele bondgenoot met een weelderig boeket bloemen maar ook met een lekker geurtje voor in huis of een stijlvol stuk voor jullie interieur.

Read More
Astrid Mora
opendeurdagen bij DE BORGHT

Kom op 5, 6, 12 en 13 mei ruiken, voelen, proeven, genieten kortom DE BORGHT beleven op onze opendeurdagen.

13 mei is bovendien moederdag. Verwen je mama met de mooiste bloemen of een lekker geurtje voor in huis of geniet met haar van een sharing lunch bij Stassart11.

Read More
Astrid Mora
Lekkere wijnen bij Stassart11

Zoals je kan proeven, stellen wij steeds met veel passie en kennis onze wijnkaart samen voor de sharing lunch.

Een smaakvolle keuken vraagt uitgezochte bijpassende wijnen. Daar kan je bij ons op rekenen!

Read More
Astrid Mora
Secretaressedag!

Secretaressedag, de ideale gelegenheid om je secretaresse/secretaris, en waarom niet al je medewerkers, letterlijk in de bloemetjes te zetten. Een bedankje, een compliment, een attentie waarmee je vertelt hoe zeer je hun werk waardeert.

Read More
Astrid Mora
Paastafel

De paastafel

Nog even en dan is het weer zover: Pasen! Dat is zo een van de feestdagen die er altijd plots zijn. We verklappen je nu al wat leuke tips voor de paastafel zodat deze keer pasen toch niet zo onverwacht voor je deur staat.

Lees meer...

Read More
Astrid Mora
Interieur op kleur

Hoe kies je de juiste kleur voor je interieur?

Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.

Je kan zelf met een aantal kleine aanpassingen in je interieur zoals met sierkussens, plaids, bloemen en planten, vazen en potten, je interieur een leuk accent geven.

Lees meer...

Read More
Astrid Mora